Gençlik Meclisi Üyeleri Döndü

 Gençlik Otobüsü 3 Projesi kapsamında 31 Temmuz'da Avrupa'ya giden Trabzon Belediye Gençlik Meclisi üyesi gençler, kente döndü. Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Başkan Vekili Melek Acer başkanlığında projeye katılan gençler, proje kapsamında Avrupa Birl

Gençlik Meclisi Üyeleri Döndü

 Gençlik Otobüsü 3 Projesi kapsamında 31 Temmuz'da Avrupa'ya giden Trabzon Belediye Gençlik Meclisi üyesi gençler, kente döndü.

 

Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Başkan Vekili Melek Acer başkanlığında projeye katılan gençler, proje kapsamında Avrupa Birliği'ne üye 14 ülkeyi gezerek sosyal ve kültürel yapısını inceleme ve tanıma fırsatı elde etti.

 

Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun, meclis olarak gençlerin en iyi şekilde yetişmelerine katkıda bulunmaya gayret gösterdiklerini belirterek, "İyi ve başarılı olanı keşfedebilmek için araştırıyoruz ve farklılıkları daha yakından inceliyoruz. Kendimizi geliştirip kentimize ve ülkemize daha faydalı olabilmek için birçok projeye katılıyoruz" dedi.

 

Son olarak Gençlik Otobüsü 3 projesine katılan meclis üyelerinin Avrupa'nın değişik kentlerinde düzenledikleri etkinliklerle Türk kültürünün tanıtımına katkıda bulunduklarını ifade eden Tosun, "Avrupalı gençlerle de yakın arkadaşlıklar kuran gençlerimiz ayrıca yaptıkları inceleme ve ziyaretlerle tecrübelerini artıracak etkinliklerde bulundu. Bundan sonra da genç arkadaşlarımızın böylesine önemli projelerde yer almalarına gayret göstereceğiz" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler