Gece O Kadar Kirliydi ki İkisi de Kayboldular

Trabzon Devlet Tiyatrosu, ''Gece O Kadar Kirliydi ki İkisi de Kayboldular'' adlı oyunu sahneleyecek.   Plinio Marcos'un yazdığı, Orhan Güner'in Türkçe'ye çevirdiği, Barış Erdenk'in yönettiği ''Gece O Kadar Kirliydi ki İkisi de Kayboldular'' adlı oyunda, F

Gece O Kadar Kirliydi ki İkisi de Kayboldular

Trabzon Devlet Tiyatrosu, ''Gece O Kadar Kirliydi ki İkisi de Kayboldular'' adlı oyunu sahneleyecek.   

Plinio Marcos'un yazdığı, Orhan Güner'in Türkçe'ye çevirdiği, Barış Erdenk'in yönettiği ''Gece O Kadar Kirliydi ki İkisi de Kayboldular'' adlı oyunda, Fatih Topçuoğlu ile Erşan Utku Ölmez rol alıyor. 
     
Tek perdelik oyunun dekor tasarımı Seyhan Kırca'ya, kostüm tasarımı Hakan Dündar'a, ışık tasarımı ise Nihat Bahar'a ait. 
     
''Harabe bir yapının sefil bir odasında'' geçen oyunda, pazar yerinde çalışan ve parasızlık yüzünden aynı odayı paylaşmak zorunda kalan Paco ve Tonho'nun hikayesi anlatılıyor. Oyun, bugün ve yarın saat 20.00'de, 8 Aralık Cumartesi saat 15.00 ve 20.00'de, Atapark Haluk Ongan Sahnesi'nde tiyatroseverlerle buluşacak. 
     
Trabzon Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'nde, ''38. Trabzon Sanatçıları Geleneksel Plastik Sanatlar Sergisi'' yer alıyor. Sanatseverler, Trabzon Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde 76 sanatçının 76 eserle katıldığı sergiyi 12 Aralık Çarşamba gününe kadar ziyaret edebilecek. 
     
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Devlet Konservatuvarı tarafından, Mevlana Haftası etkinlikleri kapsamında Tasavvuf Konseri gerçekleştirilecek. 
   
KTÜ Atatürk Kültür Merkezi'nde 13 Aralık Perşembe günü saat 19.00'da gerçekleştirilecek konser, ücretsiz izlenebilecek. 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat