Gece Kirpikli Kadın mest etti...

 Trabzon Valiliği Tevfik Serdar Kültür ve Sanat Merkezi tarafından düzenlenen Sanat Gecesi’nde, sosyal medyanın büyük ilgisini çeken ve son günlerin fenomen ismi haline gelen Mine Geçili sahne aldı. Geçili muhteşem sesi ve yorumuyla izleyenleri adeta büyü

Gece Kirpikli Kadın mest etti...

 

Trabzon Valiliği Tevfik Serdar Kültür ve Sanat Merkezi tarafından düzenlenen Sanat Gecesi’nde, sosyal medyanın büyük ilgisini çeken ve son günlerin fenomen ismi haline gelen Mine Geçili sahne aldı. Geçili muhteşem sesi ve yorumuyla izleyenleri adeta büyüledi. 
 
KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve sunuculuğunu Kemal Barış’ın yaptığı muhteşem programın birinci bölümü Solistler Geçidi’ne sahne oldu. Derneğin saz topluluğuna Samsun’dan katılan misafir sazendeler eşlik ederken yine dernek solistleri Nurgül Süme, Tuğçe Anda, Elif Çavuş, Sultan Selçuk ve Salim Önder sırasıyla sahne aldılar. 
İkinci bölümde sahneye son günlerin en çok konuşulan ismi, sosyal paylaşım sitelerinin fenomeni haline gelen “Gece Kirpikli Kadın!” Mine Geçili çıktı. 
 
Türk Müziği’nin duayeni Zeki Müren eserlerini bir albümde toplayarak sesini duyuran ve özellikle gençler tarafından çok beğenilen Geçili ,kısa sürede halkın sevgilisi olmayı  başardı.  “Gece Kirpikli Kadın” şarkısıyla başladığı programında birbirinden güzel eserler icra eden genç sanatçı zaman zaman şarkılarını izleyicilerle birlikte seslendirdi. Samsunlu olan Geçili hemşerisi büyük usta Orhan Gencebay’ın bestesi “Gönül” şarkısıyla programını tamamlarken yoğun istek üzerine bir kez daha sahneye çıktı.  Bu kez de “ Bir Kızıl goncaya benzer dudağın” eserini  Türk Müziğinin klasiklerinden olan “ Dert Bende” ile birleştiren Mine Geçili, ardı arkasına kesilmeyen alkışlar arasında programını tamamladı.
 
 
Gecenin sonunda  konuk solist Geçili’ye ve programa sponsor olan Hasan Kamil Hayali’ye Trabzon Valiliği Tevfik Serdar Kültür ve Sanat Merkezini Yaşatma ve Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Armutçu tarafından çiçek ve plaket verildi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat