Fatih Akın tabuları kaldırıyor

Akın, Almanya'nın önde gelen siyasi dergilerinden ''Der Spiegel''in eki olan ''Spiegel Special'' için yazdığı makalede, Türk sinemasında artık hiçbir konunun tabu olmadığını, her türlü konunun işlendiğini kaydetti. Türk sinemasında filmlerin çeşitliliğine

Fatih Akın tabuları kaldırıyor
Akın, Almanya'nın önde gelen siyasi dergilerinden ''Der Spiegel''in eki olan ''Spiegel Special'' için yazdığı makalede, Türk sinemasında artık hiçbir konunun tabu olmadığını, her türlü konunun işlendiğini kaydetti.

Türk sinemasında filmlerin çeşitliliğine de dikkati çeken Akın, ''Türk sineması uluslararası alanda büyük bir başarının eşiğinde. Türk rakiplerimin toplumumuzun durumunu yansıtan ve aynı zamanda eğlendiren filmler için ortaya koydukları konu çeşitliliği muazzam'' diye konuştu.

Akın, Türk sinemasında artık hiçbir konunun tabu olmadığını, geleneklere karşı çıkan genç kızlardan namus cinayetlerine kadar her türlü konunun işlendiğini ifade etti. Fatih Akın, sadece bu eserlerin yeteri kadar ilgi görmemesinden üzüntü duyduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat