Erol Günaydın Tiyatro Günleri sona erdi

Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu,yaptığı açıklamada, bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri ve 10 gün süren Erol Günaydın Tiyatro Günleri'nin amacına ulaştığını belirtti.    Bektaşoğlu, 3 bin 500 kişiye tiyatro izletmenin mutl

Erol Günaydın Tiyatro Günleri sona erdi

Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu,yaptığı açıklamada, bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri ve 10 gün süren Erol Günaydın Tiyatro Günleri'nin amacına ulaştığını belirtti. 

   
Bektaşoğlu, 3 bin 500 kişiye tiyatro izletmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, ''Akçaabat, kültür ve sanat şehri olma yolunda adım atmaya devam ediyor. Etkinliğimize adını verdiğimiz Akçaabatlı tiyatro sanatçımız Erol Günaydın'a yakışır gösteriler oldu. Tüm oyunlarda salonumuz tam doluydu. Gelecek yıllarda farklı ülkelerin tiyatro gruplarını da getirmeyi planlıyoruz. Oyunlarda görev alan tüm sanatçılara, yönetmenlerimize, oyunları izlemeye gelen sanatseverlere ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' dedi. 
     
Bu tür etkinliklerin önemini bildiklerini dile getiren Bektaşoğlu, sanatsal ve kültürel çalışmalara her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyledi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler