En Ucuz Tatil Çadırda

Ay sonunu zor getiren dar gelirli vatandaşlar, günlüğünü 10 YTL'ye kiraladıkları çadırlarda tatilin keyfini çıkartıyorAdana Yumurtalık'ta, dar gelirli vatandaşlar, sahil bandına kurdukları çadırlarda tatilin keyfini çıkartırken, yeni dostluklar edinme fır

En Ucuz Tatil Çadırda

Ay sonunu zor getiren dar gelirli vatandaşlar, günlüğünü 10 YTL'ye kiraladıkları çadırlarda tatilin keyfini çıkartıyor

Adana Yumurtalık'ta, dar gelirli vatandaşlar, sahil bandına kurdukları çadırlarda tatilin keyfini çıkartırken, yeni dostluklar edinme fırsatı da buluyorlar. Akdeniz'in en güzel sahilinden birine sahip Yumurtalık'ta, belediye, Haziran ayında başlayıp 15 Eylülde biten sezon için, plajdan yararlanan ve hemen deniz kıyısında bölümdeki çadırlardan 400, ikinci sıradakilerden ise 350 YTL ücret alıyor.

BİNLERCE KİŞİ GELİYOR
AyrIca, günübirlik ziyaretçilere de günlüğü 10 YTL'ye çadır kiralama olanağı sunuluyor. Zeytinbeli beldesinde yaygınlaşan ''çadır turizmi'', hem vatandaşları hem de esnafı sevindiriyor. 100 dekar arazi üzerinde kurulu bulunan ve sadece ''çadır turizmi''nin yapıldığı plajda, yaklaşık 250 çadır bulunuyor ve burada yaz sezonunda yaklaşık 2 bin 500 kişi barınıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat