Dünyaca ünlü Türk öldü

Dünyaca ünlü Türk fotoğrafçı, yaşam savaşını kaybetti. İzmir doğumlu David Natu Kolombiya'da trafik kazası geçirmiş ve ağır yaralanmıştı. Bir aydır yaşam destek ünitesine bağlı yaşayan fotoğrafçı dün hayatını kaybetti.. ABD'de yaşayan ve dünyanın en iyi 1

Dünyaca ünlü Türk öldü

Dünyaca ünlü Türk fotoğrafçı, yaşam savaşını kaybetti.

İzmir doğumlu David Natu Kolombiya'da trafik kazası geçirmiş ve ağır yaralanmıştı. Bir aydır yaşam destek ünitesine bağlı yaşayan fotoğrafçı dün hayatını kaybetti..

ABD'de yaşayan ve dünyanın en iyi 10 fotoğrafçısı arasında gösterilen Türk moda fotoğrafçısı David Natu, 22Ocak tarihinde Kolombiya'da geçirdiği trafik kazasının ardından dün vefat etti.Natu bir aydır yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyordu.

İZMİR'DE DEFNEDİLECEK

İzmir'de doğan ve New York'ta kariyerine devameden David Natu, internet sitesi 'The Top Tens'te yayımlanan ve internet kullanıcılarının oylarına göre belirlenen 'En İyi 10 Fotoğrafçı' listesinin ikinci sırasında yer almıştı. Natu, listede Henri Cartier-Bresson gibi dünyanın en iyi fotoğrafçılarını geride bırakmayı başarmış, sitenin listesinde Natu'ya oy verenlerin, Natu için 'en iyi Türk fotoğrafçısı', 'fotoğrafları son dereceözgünveesinverici', 'en iyi portre fotoğrafçısı' gibi yorumlarda bulundukları dikkati çekmişti. Natu, 3Mart' ta memleketi İzmir'de defnedilecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler