Doğu Karadeniz'in yolunu tuttular

Show TV’nin bomba transferlerinden  ‘Benim İçin Üzülme’ dizisinin oyuncuları İstanbul’da gerçekleşen yeni sezon tanıtım çekimlerinin ardından, Doğu Karadeniz’in yolunu tuttular.Tatil dolayısıyla birbirlerini uzun süredir göremeyen oyuncular, ilk set günle

Doğu Karadeniz'in yolunu tuttular

Show TV’nin bomba transferlerinden  ‘Benim İçin Üzülme’ dizisinin oyuncuları İstanbul’da gerçekleşen yeni sezon tanıtım çekimlerinin ardından, Doğu Karadeniz’in yolunu tuttular.

Tatil dolayısıyla birbirlerini uzun süredir göremeyen oyuncular, ilk set günlerinde ayrı kalmanın acısını çıkarıp çekim aralarında bol bol sohbet edip hasret giderdiler.

Karadeniz’de çekilen dizinin Niyazi’si Tansel Öngel “Geçen sezon burada  birlikte çok güzel zaman geçirdik. Şehir dışında çekilen projelerde ekiple ve oyuncu arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirme ve daha çok şey  paylaşma şansı buluyorsunuz. Bu nedenle tatil arası bize bir hayli uzun geldi. Yeni sezonda da aynı enerji ve birliktelikte devam etmek istiyoruz” dedi.

Benim İçin Üzülme yeni sezonda Salı günleri Show TV'de izleyicisiyle buluşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat