Cevahir'e Karadeniz'de ödül

Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir'in başkanlığını yaptığı Karadeniz Vakfı, 2010 yılının ekonomi, siyaset, spor ve sanat dünyasının en iyilerine ödüllerini verdi.Şişli'deki Grand Cevahir Otel'de düzenlenen "Karadeniz Vakfı Yılın En'ler

Cevahir'e Karadeniz'de ödül

Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir'in başkanlığını yaptığı Karadeniz Vakfı, 2010 yılının ekonomi, siyaset, spor ve sanat dünyasının en iyilerine ödüllerini verdi.

Şişli'deki Grand Cevahir Otel'de düzenlenen "Karadeniz Vakfı Yılın En'leri Ödül Töreni"nde, "yaşam boyu onur ödülü"ne AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, sanatçı Orhan Gencebay, eski Trabzonspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu layık görüldü.

Ödülünü alırken bir konuşma yapan Abdülkadir Aksu, teşekkür ederek, "Bizler gibi dostların onurlandırılması çok güzel bir duygudur. Karadeniz'de ve ülkenin birçok yerinde pek çok hizmetlerde bulunduk. Bizim burada olmamız çalışmamızın göstergesidir. Diyarbakırlı Karadenizli olarak bize bu ödülü verenlere teşekkür ederiz" dedi.

Karadeniz Vakfı Genel Başkanı İbrahim Cevahir de törende yaptığı konuşmada, 2010 yılının "en"lerinin internet ortamında belirlendiğini belirterek, ödüle layık görülenleri kutladı.

Ödül töreninin her yıl yapılması için girişimde bulunacağını ifade eden Cevahir, "Burada bizi yalnız bırakmayan dostlara ve arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Bu mutlu gecede bir arada olduk. Bu yılın 'en'leri daha birçok ödüle layıktır" diye konuştu.

Gecede, "En iyi Vakıf Üniversitesi" kategorisinde Bahçeşehir Üniversitesi adına Enver Yücel, "En başarılı sivil toplum kuruluşu" kategorisinde Kızılay adına Başkanı Tekin Küçükali ödül alırken "En başarılı rektör" Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek oldu.

"En iyi sporcu ödülü" Yunus Akgül'ün, "En iyi müzik kanalı" ödülünü Kral TV adına"Gezegen Mehmet" adlı programı yapan Mehmet Akbay'ın, "En iyi spiker" ödülünü Ali Kırca'nın aldığı gecede, "En iyi reality şov programı" ödülünü

"Tatlı Sert" adlı programla Müge Anlı, "En iyi dizi Oyuncusu" ödülünü Erkan Petekkaya, "En iyi kadın programcı" ödülünü Petek Dinçöz, "En çevreye duyarlı ödül"ü VARYAP Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, "En iyi Türk sanat müziği sanatçısı" ödülünü Zara, "En iyi tiyatro Oyuncusu" ödülünü Ferhan Şensoy, "En iyi komedi Oyuncusu" ödülünü Şafak Sezer, "En iyi iş adamı" ödülünü Cenk Aşçıoğlu aldı.

Törende Petek Dinçöz'ün doğum günü dolayısıyla bir de pasta kesildi.

Tören, Karadeniz'in yöresel müziklerinin çalınmasının ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat