Cem Yılmaz’a gişe şoku

Cem Yılmaz'ın yeni filmi "Ali Baba ve 7 Cüceler", 1 haftada 823 bin kişi tarafından izlendi. Bu rakam, ünlü komedyenin son 5 filmi arasında ilk hafta rakamlarının en düşük izlenme oranı oldu.Cem Yılmaz'ın çok eleştirilen "Pek Yakında" filmine bile yaklaşa

Cem Yılmaz’a gişe şoku

Cem Yılmaz'ın yeni filmi "Ali Baba ve 7 Cüceler", 1 haftada 823 bin kişi tarafından izlendi. Bu rakam, ünlü komedyenin son 5 filmi arasında ilk hafta rakamlarının en düşük izlenme oranı oldu.

Cem Yılmaz'ın çok eleştirilen "Pek Yakında" filmine bile yaklaşamayan "Ali Baba ve 7 Cüceler', A.R.O.G ve G.O.R.A gibi filmlerinin yanına bile yaklaşamadı. A.R.O.G vizyona girdiği ilk haftada 2 milyon gibi bir izlenme ile o dönem rekor kırmıştı. Bunun yanı sıra G.O.R.A'da ilk hafta 1 milyon 755 bin izlenmiş ve yine büyük bir başarıya imza atmıştı.

"Ali Baba ve 7 Cüceler" ise, 1 haftada 823 bin kişi tarafından izlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler