Cem Adrian Trabzon'a geliyor!

Her şehirde verdiği konserlerle sayısız hayranıyla buluşan Cem Adrian; 1 Nisan'da Kadıköy Kültür Merkezi'nde, 2 Nisan'da Bursa Resimli Bar'da, 5 Nisan'da Aspendos Kültür Merkezi'nde, 7 Nisan'da Samsun Axi Bar'da, 8 Nisan'da Ordu'da, 11 Nisan'da Rize İsmai

Cem Adrian Trabzon'a geliyor!

Her şehirde verdiği konserlerle sayısız hayranıyla buluşan Cem Adrian; 1 Nisan'da Kadıköy Kültür Merkezi'nde, 2 Nisan'da Bursa Resimli Bar'da, 5 Nisan'da Aspendos Kültür Merkezi'nde, 7 Nisan'da Samsun Axi Bar'da, 8 Nisan'da Ordu'da, 11 Nisan'da Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde, 12 Nisan'da Trabzon Hamamizade Kültür Merkezi'nde, 15 Nisan'da ise İzmir Tarihi Havagazı Fabrikası'nda sahne alacak.

 

Farklı ve cesur müziği ile müzikseverlerin beğenisini toplayan Cem Adrian konserlerinde; "Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım", "Aşk Bu Gece Şehri Terk Etti", "Essentials / Seçkiler" ve "Emir"in yanı sıra Aralık ayında piyasaya çıkan yeni albümü "Kayıp Çocuk Masalları"ndan parçaları da seslendiriyor. Adrian'ın konserlerine ait biletler, Biletix'ten ve etkinlik girişinde kapıdan temin edilebilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler