Çakır'dan dayakla kurtulacak

'Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı 'Çakır' karakteriyle efsane olan Oktay Kaynarca "Artık yeter!" dedi ve bu ismi üzerinden atmak için bakın neleri yapmayı göze aldı... Oktay Kaynarca, yeni dizisinde neden dayak yediğini açıkladı: Bunu özellikle istedim. H

Çakır'dan dayakla kurtulacak

'Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı 'Çakır' karakteriyle efsane olan Oktay Kaynarca "Artık yeter!" dedi ve bu ismi üzerinden atmak için bakın neleri yapmayı göze aldı...

 

Oktay Kaynarca, yeni dizisinde neden dayak yediğini açıkladı: Bunu özellikle istedim. Hayat boyu 'Çakır' olarak kalamam!

 

EFSANEYİ BİTİRECEK!

'Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı 'Çakır' karakteriyle efsane olan Oktay Kaynarca "Artık yeter!" dedi. Yeni dizisi 'Nuri'de eşinden dayak yiyen kılıbık bir adamı canlandırdığı için hayranları tarafından eleştirilen ünlü oyuncu, bundan sonraki amacının 'Çakır' efsanesini yıkmak olduğunu açıkladı.

 

OYUNCU RİSK ALMALI

'Nuri' için gelen tepkileri "Zaten benim istediğim de buydu!" diye memnuniyetle karşıladığını söyleyen Kaynarca, artık hayran profilinde 'Çakır' fanatiklerinin olmaması için çaba sarf edeceğini söyledi ve ekledi: "Bir oyuncu daima risk almalı, değişmelidir. Hayatım boyunca 'Çakır' olarak kalamazdım!"

 

ÇAKIR, PUSAT'I NASIL BULDU?

Kurtlar Vadisi fanatikleri, Çakır'a (Oktay Kaynarca) kırgın... Fan sitelerinde "Sen kadınlardan dayak yiyecek, kılıbık bir adam mıydın?" diye yazıp duruyorlar. Malum, Oktay Kaynarca, Kanal D'nin yeni dizisi Nuri'nin fragmanlarında Meltem Cumbul'dan bir araba dayak yiyordu. Ve o Çakır ki, dizide öldürülmesinden sonra ardından cenaze namazı kılınan tek karakter olarak televizyon tarihine geçmişti. Oktay'ı arayıp "Ne diyorsun bu olup bitene?" diye sordum. "Zaten benim istediğim de buydu" dedi. Üzerine yapışıp kalan Çakır karakterinden kurtulmak için kontra bir role soyunduğunu, artık izleyici profili içinde Çakır fanatiklerinin yer almaması için çaba sarfettiğini söyledi. "Bir oyuncu risk almalı, değişmeli, yeni şeyler ortaya koymalı. Hayatınız boyunca Polat, Memati, Çakır olarak kalamazsınız" diye de ilave etti. Oktay Kaynarca'ya, diziye yeni dahil olan Süleyman Çakır'ın oğlu Pusat'ın (Görkem Sevindik) performansını nasıl bulduğunu da sordum, anlattı: "Ben onu bıraktığımda 7 yaşındaydı. Şimdi en fazla 14 yaşında olması lazım. Ama gördüm ki maşallah 25 yaşında bir delikanlı. Diğerleri ise Benjamin Button gibi geriye doğru yaşlanmışlar. Bir de onca yıl yurt dışında yaşayan bir gencin, nasıl bu kadar kusursuz Türkçe konuştuğunu ve babası gibi her türlü mafya raconunu nasıl ustalıkla kestiğini merak ettim doğrusu. Genç oyuncu arkadaşımız, mimik ve hareketleriyle kendini Süleyman Çakır'a benzetmeye çalışıyor. Ama tahminim o ki, çocuğu kötü bir karakter haline getirip Polat'ın başına bela edecekler. Delikanlı, hain arkadaşlarıyla birlikte kötü bir karakter çizecek. Böylece öldüremedikleri Çakır efsanesini tümden bitirecekler..."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat