Bursa Şehir Tiyatrosu turnede

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, bu yaz da ilçelerde sahneleyeceği oyunlarla vatandaşlara keyifli anlar yaşatmaya devam edecek. Şehir Tiyatrosu, "Bir Yeşilçam Güzellemesi; Leyla İle Mecnun" ile "Arslan Bey'in Kerimesi" adlı oyunlarını tüm ilçe

Bursa Şehir Tiyatrosu turnede

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, bu yaz da ilçelerde sahneleyeceği oyunlarla vatandaşlara keyifli anlar yaşatmaya devam edecek.

Şehir Tiyatrosu, "Bir Yeşilçam Güzellemesi; Leyla İle Mecnun" ile "Arslan Bey'in Kerimesi" adlı oyunlarını tüm ilçelerde yeniden sahneleyecek. Türk sinemasının unutulmaz repliklerinden derlenen "Leyla ile Mecnun', bu efsanevi aşkı gözler önüne sererken, anonim bir orta oyunu metni olan Tireli'den uyarlanan "Arslan Bey'in Kerimesi" de izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşatacak. Yaz turnesinin 2. etabı, 19 Ağustos Çarşamba akşamı Orhaneli'nin Fadılköyü'nde başlıyor.

Bursa Şehir Tiyatrosu turnede

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat