Bu film çok konuşulacak!

Ali Özgentürk'ün senaryosunu yazıp yönettiği 'Görünmeyen' adlı sinema filmi geçtiğimiz cuma günü gösterime girdi. Alman oyuncu Udo Kier, Gürgen Öz, Muhammet Uzuner, Hakan Eratik, Sezen Aray, Halil Ergün, Ahmet Mekin ve Kubat'ın başrollerini paylaştığı 'Gö

Bu film çok konuşulacak!

Ali Özgentürk'ün senaryosunu yazıp yönettiği 'Görünmeyen' adlı sinema filmi geçtiğimiz cuma günü gösterime girdi. Alman oyuncu Udo Kier, Gürgen Öz, Muhammet Uzuner, Hakan Eratik, Sezen Aray, Halil Ergün, Ahmet Mekin ve Kubat'ın başrollerini paylaştığı 'Görünmeyen'in konusu içinde yer alan 'Nazi Türkler' oldukça dikkat çekici.

Filmin hikâyesi Hakan Eratik'in canlandırdığı Recep ile Sezen Aray'ın karakterize ettiği nişanlısı Ebru'nun çıktıkları yolculukta dedelerinin tanıştığı ve ünlü Macar besteci Bela Bartok'a Türkiye'ye geldiğinde eşlik ettiklerini öğrenmeleriyle başlıyor.

Filmin geçmişe dönüş sahnelerinde Naziler'den kaçmak için 1936'da Türkiye'ye gelen

Bela Bartok'un Atatürk'ün cumhurbaşkanı, İsmet İnönü'nün başbakan olduğu bir dönemde devlet koridorlarının Naziler'le dolu olduğunu görmesiyle yaşadığı hayal kırıklığının altı çiziliyor. Bu nedenle 'Görünmeyen', Atatürk'ün ve İnönü'nün yönetimindeki devlette bulunduğu anlatılan 'Nazi Türkler' nedeniyle oldukça tartışılacak bir film olma özelliğine sahip.

GİŞESİ VAN'DAKİ YARALAR İÇİN

Önce 7.2'lik, ardından 5.6'lık depremlerle sarsılan Van'a bir destek de usta yönetmen Ali Özgentürk'ten geldi. Özgentürk, 11 Kasım'da vizyona giren 'Görünmeyen' filminin iki haftalık gişe gelirini Van depremzedelerinin ihtiyaçlarına bağışladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat