Bu da Pala Tayyip klibi

Muhafazakar mizah sitesi www.issirgan.com, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos restini İbrahim Tatlıses'in seslendirdiği Pala Remzi şarkısı ile çok farklı bir kimliğe soktu...  Erdoğan'ın İsrail Cumhurbaşkanı Peres'e sarfettiği sert sözleri, Tatlıses'i

Bu da Pala Tayyip klibi


Muhafazakar mizah sitesi www.issirgan.com, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos restini İbrahim Tatlıses'in seslendirdiği Pala Remzi şarkısı ile çok farklı bir kimliğe soktu...

Erdoğan'ın İsrail Cumhurbaşkanı Peres'e sarfettiği sert sözleri, Tatlıses'in Pala Remzi şarkısının alt yapısı ile sunan www.issirgan.com, şarkının sözlerini de "Pala Tayyip" diye değiştirdi.

Dubai'e çekilen klibin görüntüleriyle birlikte Davos'taki görüntülerin ve  kolajlandığı klipde  Erdoğan'ın tepki gösterdiği monşerlere ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen de göndermeler var. "Tekbir aldım çıktım monşer avına" sözleri ile başlayan şarkıda, sarı çiçek ilahisinden alıntılar da yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler