''Bu da geçer ya hu''

Trabzon Devlet Tiyatrosu, ''Bu da geçer ya hu'' adlı sezonun ikinci oyununu sahnelemeyi sürdürüyor. Uğur Saatçi'nin yazdığı, Barış Erdenk'in yönettiği oyunun dekoru Aytuğ Dereli, kostümleri Aylin Dinler, ışık tasarımı Nihat Bahar, dansları Sibel Erdenk, m

''Bu da geçer ya hu''

Trabzon Devlet Tiyatrosu, ''Bu da geçer ya hu'' adlı sezonun ikinci oyununu sahnelemeyi sürdürüyor. 

Uğur Saatçi'nin yazdığı, Barış Erdenk'in yönettiği oyunun dekoru Aytuğ Dereli, kostümleri Aylin Dinler, ışık tasarımı Nihat Bahar, dansları Sibel Erdenk, müzikleri ise Serdar Kurutçu tarafından hazırlandı. 
     
Fatih Dokgöz, Birkan Görgün, Fatih Topçuoğlu, Banu Manioğlu, Utku Ölmez, Duygu Dokgöz ve Yavuz Topçuoğlu'nun rol aldığı oyun bugün ve yarın saat 20.00'de, 17 Kasım Cumartesi ise saat 15.00 ve 20.00'de Atapark Haluk Ongan Sahnesi'nde tiyatroseverin beğenisine sunulacak. 
   
Oyunda, işgal yıllarında Anadolu yanarken İstanbul'da bir şeyler yapmanın çabası içinde olan insanların hikayesi konu ediliyor. 
   
Trabzon Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'nde ise Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin çalışmalarının yer aldığı resim sergisi yer alıyor. Sanatseverler, sergiyi bir hafta süreyle ziyaret edebilecek. 
   
Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi'nde ise Songül Oğuz'a ait resim sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuluyor. Sergi, 17 Kasım Cumartesi gününe kadar açık kalacak. 
     
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler