Bizim ecdadımız katil olmadı

Atatürk Üniversitesi Ermeni Araştırmaları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Erol Kürkçüoğlu, ''Tarihimizin her sayfasıyla yüzleşmeye hazırız, her sayfasıyla gurur duyuyoruz.'' dedi. Kürkçüoğlu, Trabzon'da düzenlenen ''Özür Dilemeyiz, Tarihimi Lekeletmeyiz'' adlı kon

Bizim ecdadımız  katil olmadı

Atatürk Üniversitesi Ermeni Araştırmaları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Erol Kürkçüoğlu, ''Tarihimizin her sayfasıyla yüzleşmeye hazırız, her sayfasıyla gurur duyuyoruz.'' dedi.

Kürkçüoğlu, Trabzon'da düzenlenen ''Özür Dilemeyiz, Tarihimi Lekeletmeyiz'' adlı konferansta yaptığı konuşmada, sözde Ermeni soykırım iddialarının Türkiye'nin önüne koyulan suni gündem olduğunu vurguladı.
Türk milletinin her zaman zorda ve darda olan insanların yardımı koştuğuna işaret eden Kürkçüoğlu, şunları kaydetti:
''Tarihimizin her sayfasıyla yüzleşmeye hazırız, her sayfasıyla gurur duyuyoruz. Bizim tarihimizde, kültürümüzde soykırım asla ve asla söz konusu olmamıştır. Biz kimsenin diniyle, ibadetiyle asla uğraşan bir millet değiliz. Ermeniler hep aynı senaryolarla dünyayı ayağa kaldırıyorlar. Artık Türk milletinin de kendi ecdadına atasına sahip çıkması gerekiyor. Bizim ecdadımız asla katil olmadı.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat