"Biz bunu hiç düşünmemiştik"

Mizah Sanatı Derneği’nin tiyatro gurubu “Gugulumdakiler”in hazırladığı “Biz bunu hiç düşünmemiştik” oyununun tanıtımı için bir basın toplantısı düzenlendi. 7 Ocak Prömiyeri öncesinde bugün kahvaltılı bir basın toplantısı düzenleyen Mizah Sanatı Derneği, o

"Biz bunu hiç düşünmemiştik"

Mizah Sanatı Derneği’nin tiyatro gurubu “Gugulumdakiler”in hazırladığı “Biz bunu hiç düşünmemiştik” oyununun tanıtımı için bir basın toplantısı düzenlendi. 7 Ocak Prömiyeri öncesinde bugün kahvaltılı bir basın toplantısı düzenleyen Mizah Sanatı Derneği, oyunu basına tanıttı.

HEM KOMEDİ HEM DRAM

Mizah Sanatı Derneği Başkanı Adnan Taç, toplantıda oyun hakkında tiyolar verdi.

5.20130102133148.jpg

Karadeniz kültürünün yansıtılacağı oyunla ilgili Taç, “Tamamen yöresel figürler ve diyaloglardan oluşuyor. Karadeniz insanının fıkra tadındaki diyaloglarını bulacağız bu oyunda. Aslında bunlar sadece mizahi unsurlar olarak oyunda yer almıyor. Komedi olarak bir hayli güldürecek ama belli bölümlerden sonra da olayın seyrini değiştirecek olaylar gerçekleşecek. Dolayısıyla hiç hesapta olmayan işler ortaya çıkacak. Güzel kurgulanmış, komedi ve dram tarzında bir oyun olacak. Giderek kaybettiğimiz değerlerin ve kültürel yapının korunmasına yönelik bir oyun bu. Kırsaldan şehre yerleşmiş kentin bir kenar mahallesindeki kıraathanede geçen olayları anlatıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat