Bingöl ilk kez rock söyleyecek

 Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl, 20 Eylül Arena konserinde ilklere imza atacak. Turkcell Kuruçeşme Arena'da Bkm organizasyonuyla 20 Eylül akşamı sahnede Yavuz Bingöl sevenleriyle türküler söyleyecek. Annesi Şahsenem bacı ile ilk kez türkü söyleyecek olan Bingö

Bingöl ilk kez rock söyleyecek

 

Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl, 20 Eylül Arena konserinde ilklere imza atacak.
 
Turkcell Kuruçeşme Arena'da Bkm organizasyonuyla 20 Eylül akşamı sahnede Yavuz Bingöl sevenleriyle türküler söyleyecek. Annesi Şahsenem bacı ile ilk kez türkü söyleyecek olan Bingöl'ün sürprizleri bununla da sınırlı değil.
 
Yavuz Bingöl'ün o gece sahnede sürpriz konukları da olacak. Saz ve söz ustadı Erdal Erzincan ve eşi Mercan Erzincan, Grup Seksendört ve MFÖ'nün Fuat Güner 'i de Boğaz'daki türkü gecesinde Yavuz Bingöl'le şarkılar söyleyecek.
 
Bingöl'ün Seksendört grubu ile yapacağı rock düeti hayranları arasında şimdiden merak konusu oldu. Sanatçı ilk kez rock söyleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat