Beşikdüzü'nde kurs yoğunluğu

Beşikdüzü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayrettin Deniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hedeflerinin kaliteli eğitim vermek olduğunu belirtti.     Halk Eğitim Merkezlerinin yaygın eğitim faaliyetlerini yürüttüğünü ifade eden Deniz, ''Halkımızın her kesimi

Beşikdüzü'nde kurs yoğunluğu

Beşikdüzü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayrettin Deniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hedeflerinin kaliteli eğitim vermek olduğunu belirtti. 
    

Halk Eğitim Merkezlerinin yaygın eğitim faaliyetlerini yürüttüğünü ifade eden Deniz, ''Halkımızın her kesimi, yaş sınırlaması olmaksızın kurslarımızdan ve faaliyetlerden yararlanabilmektedir. Bu yıl kurslarımıza yoğun ilgi var'' dedi.
     Deniz, bu yıl kuruma 5 branştan kadrolu öğretmen atandığını vurgulayarak, şöyle devam etti:
    

''Şu ana kadar gitar, İngilizce, bilgisayar kullanımı, Osmanlı Türkçesi, geleneksel el nakışları, makine nakışları, okuma yazma, SBS hazırlık, bilgisayarlı muhasebe, resim, ağaç boyama, aerobik, bağlama, kemençe ve keman gibi çeşitli branşlarda 92 kurs açıldı. Önümüzdeki günlerde bu kurslarımıza ilave olarak voleybol, kalorifer ateşçiliği, cenaze yıkama hizmetleri gibi ihtiyaç duyulan kurslar da açılacaktır. Amacımız Beşikdüzü halkımıza kaliteli hizmet vermektir.''
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler