''Ben Feuerbach'' oyun Ankara turnesinde

Trabzon Devlet Tiyatrosu (TDT), ''Ben Feuerbach'' adlı oyunu Ankara'da sahneleyecek.      Tankred Dorst'un yazdığı, Sema Engin'in Türkçeye çevirdiği, Yurdaer Okur'un yönettiği oyunun kostüm ve dekoru Efter Tunç, ışık tasarımı Yüksel Aymaz, müzikleri ise A

''Ben Feuerbach'' oyun Ankara turnesinde

Trabzon Devlet Tiyatrosu (TDT), ''Ben Feuerbach'' adlı oyunu Ankara'da sahneleyecek.      

Tankred Dorst'un yazdığı, Sema Engin'in Türkçeye çevirdiği, Yurdaer Okur'un yönettiği oyunun kostüm ve dekoru Efter Tunç, ışık tasarımı Yüksel Aymaz, müzikleri ise Ayşen Önder tarafından hazırlandı. 
     
Hakan Meriçliler, Elif Şeker Saka ve Emre Ön'ün rol aldığı oyun, 22-27 Ocak tarihleri arasında Ankara Devlet Tiyatrosu Küçük Tiyatro Sahnesi'nde seyirciyle buluşacak. 
     
''Ben Feuerbach'' adlı oyunun konusu şöyle: 
     
''Feuerbach, uzun süre ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yattıktan sonra tedavi olmuş mesleğine tutkun bir oyuncudur. Bu uzun aradan sonra, bir tiyatronun oyuncu seçmelerine gider.
 
Karşısında bir zamanlar tanıdığı ünlü rejisörü görmeyi beklerken, onun asistanı tarafından karşılanır. Başta yaşadığı hayal kırıklığı bir müddet sonra izleyicisinin tüm dikkatini kendinde toplamaya çalışan oyuncunun sergilediği bir kedi fare oyununa dönüşür.'' 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat