Bayanlar erkek horonu ile coşturdu

Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği sezonu muhteşem bir finalle sonlandırdı. Geleneksel hale gelen Mozaik  konseri bu yıl daha da fazla bir katılımla gerçekleşirken bayan kursiyerlerin erkek horonu adeta salonu ayağa kaldırdı!.Üç ay

Bayanlar erkek horonu ile coşturdu

Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği sezonu muhteşem bir finalle sonlandırdı. Geleneksel hale gelen Mozaik  konseri bu yıl daha da fazla bir katılımla gerçekleşirken bayan kursiyerlerin erkek horonu adeta salonu ayağa kaldırdı!.

Üç ay gibi kısa bir sürede hazırlanan 9 kişilik ekip erkeklere taş çıkarttı..
Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği (TMHOYDER) 2012-2013 sezonuna muhteşem bir görsel şovla nokta koydu. KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan MOZAİK-2013 konserinin sunuculuğunu koristlerden Tuba Ertem üstlenirken, THM Koro Şefi Yaşar Kemal Nas önderliğindeki THM solistleri birbirinden güzel türküler seslendirdi. Modern dans oyunlarıyla başlayan program minik kız, minik erkek, yetişkin kız-erkek halkoyunları ekiplerinin Anadolu’nun her bir yöresinden kesitler sunduğu gösterileriyle renklendi. 
 
Daha sonra sahneye çıkan,  Halkoyunları Birim Şefi Melek Kum nezaretinde 3 ay gibi kısa bir sürede hazırlanan ve bayan kursiyerlerden oluşan ekibin erkek horonu  nefesleri kesti.  9 kişiden oluşan ekip sahnede muhteşem bir gösteri sunarken salonu dolduran izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Dakikalarca ayakta alkışlanan ekibe sonradan halkoyunları eğiticisi Melek Kum da eşlik etti. 
 
Programın sonunda; derneğe katkılarından dolayı Erkut Yılmaz’a  plaketini Trabzon Ziraat Odası Başkanı Orhan Özdemir verdi. Ayrıca gecenin mimarları THM Koro Şefi Yaşar Kemal Nas ile Halkoyunları Birim Şefi Melek Kum’a da dernek başkanı Tunç Turhan tarafından çiçek takdim edildi. 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat