Başkan Gümrükçüoğlu’nun Farklı Sunumu

 Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Ankara’da bu yıl 7. si yapılan Trabzon Günleri Etkinliğinde farklı bir sunum yaptı.Gümrükçüoğlu konuşmasını yapmak için kürsüye geldiğinde sözlerini kısa keserek izleyenlere ‘Trabzon Değişimi Yaşıyor’

Başkan Gümrükçüoğlu’nun Farklı Sunumu

 Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Ankara’da bu yıl 7. si yapılan Trabzon Günleri Etkinliğinde farklı bir sunum yaptı.

Gümrükçüoğlu konuşmasını yapmak için kürsüye geldiğinde sözlerini kısa keserek izleyenlere ‘Trabzon Değişimi Yaşıyor’ başlıklı 11 dakikalık bir görüntü izlettirdi. Belediye Başkanlığı döneminde yapılan hizmetleri anlatan görüntü izleyenler tarafından dikkatle takip edilirken büyük alkış aldı.

Görüntünün ardından Başkan Gümrükçüoğlu, “Bu hizmetler sadece bizlerin ve belediye çalışanlarının eseri değil. Bunlar Başta Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Erdoğan Bayraktar’ın, Spordan Sorumlu eski Devlet Bakanımız ve Milletvekilimiz Faruk Özak’ın, Bakanlarımızın, TBMM’nin bütün üyelerinin, şehrimizin önceki ve şimdiki tüm milletvekillerinin, kamu kurum ve kuruluşlarının tüm yöneticilerinin, mülki idarecilerimizin,  bürokratlarımızın, Sivil Toplum Örgütlerimizin hepsinin emeğiyle yapılmıştır.

Bu hizmetlerin yapıldığı Teviniz olan Trabzon’da sizleri yılın  365 günü davet ettiğimizi ve sizleri misafir etmekten büyük mutluluk duyacağımızı ifade etmek istiyorum” dedi.

 Başkan Gümrükçüoğlu’nun bu sözleri de büyük alkış aldı.

Öte  yandan Trabzon Belediyesi’nin standı ziyaretçiler tarafından beğenildi. Standa gelen vatandaşlara belediyenin faaliyetlerinin anlatıldığı dergi, broşür, yöresel hediyelerde de veriliyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat