Bakandan Vadi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Kurtlar Vadisi dizisine Topkapı Sarayı'ndaki Kutsal Emanetler Dairesi'nde çekim iznini kimin verdiğini araştıracağını söyledi.Günay, eski Bakan ve milletvekillerinden Ahmet İhsan Kırımlı'nın Meclisteki cenaze töreni

Bakandan Vadi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Kurtlar Vadisi dizisine Topkapı Sarayı'ndaki Kutsal Emanetler Dairesi'nde çekim iznini kimin verdiğini araştıracağını söyledi.

Günay, eski Bakan ve milletvekillerinden Ahmet İhsan Kırımlı'nın Meclisteki cenaze töreninin ardından gazetecilerin soruları yanıtladı.

Ertuğrul Günay, Kurtlar Vadisi dizisine Topkapı Sarayı Kutsal Emanetler Dairesi'nde çekim izni verilmesi ile ilgili soruya ''Yeni öğrendim. Ben de izin kimden çıkmış takip edeceğim. Ben de bilgiyi yeni aldım'' yanıtını verdi.

KUTSAL REZALET

Hz. Muhammed’in hırkası, kılıçları, Sancak-ı Şerif gibi kutsal emanetlerin muhafaza edildiği Topkapı Sarayı Kutsal Emanetler Dairesi, müze yönetiminin onayı olmamasına rağmen Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü’nün izniyle Kurtlar Vadisi Pusu dizisine set olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler