Bakan Özak Resim Sergisinde

Trabzonspor'un eski asbaşkanlarından Kenan İskender'in eşi Behice İskender'in 2 Aralıkta açtığı  kişisel yağlıboya resim sergisinin bu gün ünlü ziyaretcileri vardı .Geliri Omirlik Felçliler derneğine bırakılacak olan sergiye ilgi beklenenden çok olurken R

Bakan Özak Resim Sergisinde

Trabzonspor'un eski asbaşkanlarından Kenan İskender'in eşi Behice İskender'in 2 Aralıkta açtığı  kişisel yağlıboya resim sergisinin bu gün ünlü ziyaretcileri vardı .

Geliri Omirlik Felçliler derneğine bırakılacak olan sergiye ilgi beklenenden çok olurken Resim sergisindeki yağlıboya tablolar sanatseverlerin büyük beğenisini kazandı.

Ortahisar'da bulunanTrabzon İl Kültür Müdürlüğünde açılan ve yarın son bulacak olan Kişisel Yağlı boya resim sergisini bu gün Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat Belediye başkanı Şefik Türkmen AKP Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın, İşadamı Selamı Sarı ve Tufan Aydoğan da ziyaret etti.

Bakan ve başkanlar il Kültür müdürlüğünde sergilenen yağlı boya tabloları hayranlıkla izlerken Bakan Özak tüm geliri Omirlilik Felçliler derneğine bırakılacak olar sergideki tablolardan birini de satın aldı.

Sergi yarın akşam saatlerine kadar ziyaretçilere açık olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat