Atilla Arcan son yolculuğuna yarın uğurlanacak

Hayatını kaybeden ünlü komedyen ve oyuncu Atilla Arcan, yarın İstanbul Erenköy Balaban Camii'nde ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.Binbir surat olarak tanınan 70 yaşındaki ünlü oyuncu ve komedyen Atilla Arcan

Atilla Arcan son yolculuğuna yarın uğurlanacak

Hayatını kaybeden ünlü komedyen ve oyuncu Atilla Arcan, yarın İstanbul Erenköy Balaban Camii'nde ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Binbir surat olarak tanınan 70 yaşındaki ünlü oyuncu ve komedyen Atilla Arcan kalp rahatsızlığı nedeniyle 1 hafta önce Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Burada tedavi gören ve önceki gün ameliyata alınan Arcan, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Arcan'ın vefatı üzerine yakınları ve ailesi hastaneye geldi.

Cenazeyi hastane morgundan almaya gelen Arcan'ın yeğeni Doğan Tank, "Hastalık sürecinde kalp krizi geçirdi. Sonra kapakçıklarda problem yaşadı. 2 gündür hastanedeydi, dün fenalaştı. Bunun üzerine ameliyat edildi ama başaramadı. Cenazesi yarın Erenköy Balaban Camii'nde ikinde namazının ardından toprağa verilecek" dedi.

DOKTORU ARCAN'A YAPILAN MÜDAHALEYİ ANLATTI

Arcan'ın doktoru Prof. Dr. Hızır Mete Alp, Arcan'a yaptıkları müdahaleyi anlatarak, "Hastamızın uzun süredir şeker hastalığına bağlı böbrek problemi vardı. Çevrel damarlarda by-passları yapılmıştı. Dün öğleden sonra saat 15.30 civarında aniden akciğer ödemine girdi. Süratle yoğun bakıma alındı. O arada kalbi durmuştu. Yoğun bakımda 15 dakikaya yakın gerekli tüm müdahaleler yapıldı. Fakat o sırada kalbin hiçbir şeye cevap vermediği görüldü. Bunun üzerine masaj altında süratle ameliyata alınmasına karar verildi. Gece saat 12'ye kadara süren bir müdahaleyle çift kapağı değiştirildi. Ameliyattan sonraki dönemde de kalbin çok iyi yanıt vermediği görüldü. Ondan sonra da yaşam destek ünitesine alındı. Kalp pompalama gücüne tekrar kavuşamadı, Maalesef kaybettik" diye konuştu.

Arcan'ın ölüm haberini kendisi gibi komedyen olan Cem Yılmaz ve Hakan Yılmaz resmi Twitter hesaplarından duyurmuştu.

Atilla Arcan'ın cenazesi yarın Erenköy Balaban Camii'nden ikindi namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

ATİLLA ARCAN KİMDİR?

Gerçek adı Atilla Gürses olan Atilla Arcan,1945 yılında İstanbul'da doğdu. Tiyatro ve Sinema oyuncusu, yönetmen ve senarist Muharrem Gürses'in oğludur. Kardeşinin adı Kemal Gökhan Gürses'dir. Atilla Arcan tiyatro eğitiminin bir kısmını İngiltere'de almıştır.

"Binbir surat Atilla Arcan" adında ünlüleri taklit ettiği gösterileri ile tanınan Atilla Arcan bir çok sinema filmlerinde, tiyatrolarda ve televizyon dizilerinde de rol aldı.

Atilla Arcan, oyuncu Gül Arcan ile 1984 yılından beri evlendi. Şebnem Sevgi Gürses adında bir kızı ve Barış, Özgür, Çağrı adlarında 3 oğlu var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat