Anadolu Ateşinden Gösteri

Türkiye'ye tatil için gelen yabancı turistlerin ve Antalya bölgesindeki sanatseverlerin ilgi gösterdiği Anadolu Ateşi, 21 Temmuz'da başladığı Aspendos gösterilerini sürdürüyor. Haftada iki gün gerçekleştirilen gösteriler Kasım ayı başına kadar devam edece

Anadolu Ateşinden Gösteri

Türkiye'ye tatil için gelen yabancı turistlerin ve Antalya bölgesindeki sanatseverlerin ilgi gösterdiği Anadolu Ateşi, 21 Temmuz'da başladığı Aspendos gösterilerini sürdürüyor. Haftada iki gün gerçekleştirilen gösteriler Kasım ayı başına kadar devam edecek.

Genel Sanat Yönetmenliği'ni Mustafa Erdoğan'ın yaptığı şimdiye kadar Türkiye ve dünyada milyonlarca izleyiciyle buluşan Anadolu Ateşi, 60 ülkede gerçekleştirdiği 1150 gösteri ile 8 milyonu aşan izleyici sayısına ulaştı. 2007 dünya turnesi ile Dubai, Hollanda, Slovenya, Polonya, Beyaz Rusya, Letonya, Rusya, Mısır, Azerbaycan, Kazakistan, Mısır, Bulgaristan, Romanya, Kırım, Ukrayna, Rusya, Almanya, Yeni Zelanda, Macaristan ve Tunus'ta sanatseverlerle buluşan grup, yıl sonuna kadar Çin, Belçika, Fransa ve Avusturya'da gösteriler sunacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat