Altın portakalda rekabet arttı

Elveda Rumeli dizisinin Hatice'si Gülçin Santırcıoğlu, İki Çizgi adlı filmindeki rolüyle Antalya Film Festivali'nde "En iyi kadın oyuncu" ödülüne aday oldu. Santırcıoğlu, portakal için Hatice Aslan, Bennu Yıldırımlar ve Nurgül Yeşilçay gibi güçlü rakipler

Altın portakalda rekabet arttı
Elveda Rumeli dizisinin Hatice'si Gülçin Santırcıoğlu, İki Çizgi adlı filmindeki rolüyle Antalya Film Festivali'nde "En iyi kadın oyuncu" ödülüne aday oldu. Santırcıoğlu, portakal için Hatice Aslan, Bennu Yıldırımlar ve Nurgül Yeşilçay gibi güçlü rakiplerle yarışacak.

Santırcıoğlu, İki Çizgi filmi ile geçtiğimiz haftalarda Venedik Film Festivali'nde dikkatleri çekmiş ve birçok ünlü yönetmen ile tanışmıştı.

Ödüllü Esrar-ı Hakikat, Türev ve Yumurta filmleri ile de Altın Portakal'a katılan Santırcıoğlu, sergilediği başarılı oyunculuk ile 2005 yılında ÇASOD'dan Umut Veren Kadın Oyuncu ödülünü de almıştı. Santırcıoğlu, "Farklı karakterleri canlandırmak beni heyecanlandırıyor.

Kamera dendiğinde oynadığım karaktere büründüğüm için kendimi 1001 ruhlu hissediyorum" diyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat