Altın Koza'nın tarihi belli oldu

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, "Adana Büyükşehir Belediyesi Afiş Yarışması" adı altında düzenlenen yarışmayla 20. Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nin duyurulması ve bu konuda çalışmalar yapan sanatçı ve tasarımcıların teşvik edi

Altın Koza'nın tarihi belli oldu
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, "Adana Büyükşehir Belediyesi Afiş Yarışması" adı altında düzenlenen yarışmayla 20. Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nin duyurulması ve bu konuda çalışmalar yapan sanatçı ve tasarımcıların teşvik edilerek ödüllendirilmesi amaçlanıyor.
 
Yarışmaya üniversitelerin grafik tasarım, görsel iletişim tasarımı ve ilgili bölümlerinde eğitim gören ve mezun olan öğrenciler ile tüm profesyonel grafik tasarımcılar katılabilecek. Ayrıca yarışmada birinci seçilecek eser 20. Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nin tanıtımı için kullanılacak.
 
Son başvuru tarihi 17 Temmuz olan yarışmaya katılmak isteyenler detaylı bilgilere ve başvuru formlarına www.adana.bel.tr ile www.adana-bld.gov.tr adreslerinden ulaşabilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat