AKUT Trabzon'da sergi açtı

Forum Trabzon Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde açılan sergide, AKUT'un son yıllarda görev aldığı arama kurtarma çalışmalarını gösteren 48 fotoğraf yer alıyor. AKUT Genel Merkezi'nden gönderilen materyallerle, AKUT Trabzon ekibi tarafından açılan sergi 11 Ek

AKUT Trabzon'da sergi açtı

Forum Trabzon Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde açılan sergide, AKUT'un son yıllarda görev aldığı arama kurtarma çalışmalarını gösteren 48 fotoğraf yer alıyor.

AKUT Genel Merkezi'nden gönderilen materyallerle, AKUT Trabzon ekibi tarafından açılan sergi 11 Ekime kadar gezilebilecek.

Sergi sorumlusu Serkan Günaydın, AA muhabirine, birçok arama ve kurtarma etkinliğinde aktif rol alan AKUT üyelerinin toplumda sadece depremlerde yer aldığının düşünüldüğünü, bu düşünceyi kırarak AKUT'un diğer arama kurtarma çalışmalarında da bulunduğunu göstermek için bu sergiyi düzenlediklerini belirtti.

Her bölgede kendilerine ulaşarak yardım isteyen kişi ve kurumlara destek sağladıklarını, arama kurtarma faaliyetlerinde etkin rol aldıklarını ifade eden Günaydın, Karadeniz Bölgesi'nde de bu tür sergilerle bilinilirliklerini artırmayı hedeflediklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat