Abant'a sanat başka..

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) bahar konserleri devam ediyor. Üniversitede verilen konserde baharın gelişi türküler söylenerek karşılandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bolu Gençlik Merkezi Türk Halk Mü

Abant'a sanat başka..
Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) bahar konserleri devam ediyor. Üniversitede verilen konserde baharın gelişi türküler söylenerek karşılandı.
 
Gençlik ve Spor Bakanlığı Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bolu Gençlik Merkezi Türk Halk Müziği Topluluğu, üniversitede bahar konseri verdi. İzzet Baysal Kültür Merkezi Mavi Salon'daki konserde Şef Yılmaz Özcan’a 40 kişilik koro eşlik etti. Konserde kaynakları Muzaffer Sarısözen’den Neşet Ertaş’a kadar pek çok ustaya ait türküler seslendirildi. Dinleyicilerin de zaman zaman türkülere eşlik ettiği konserin sonunda topluluk üyeleri ayakta alkışlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler