84. Oscar heyecanı başladı

 Nefesler tutuldu, sinema meraklılarının beklediği büyük gün geldi. Oscar olarak da bilinen Akademi Ödülleri, bugün 84'üncü kez sahiplerini bulacak.Tören Los Angeles'taki Kodak Tiyatrosu'nda yapılacak ve gecenin sunuculuğunu ünlü oyuncu Billy Crystal üstl

84. Oscar heyecanı başladı

 

Nefesler tutuldu, sinema meraklılarının beklediği büyük gün geldi. Oscar olarak da bilinen Akademi Ödülleri, bugün 84'üncü kez sahiplerini bulacak.

Tören Los Angeles'taki Kodak Tiyatrosu'nda yapılacak ve gecenin sunuculuğunu ünlü oyuncu Billy Crystal üstlenecek.

Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi ile 2000 yılında imzaladığı 20 yıllık ve 74 milyon dolarlık sponsorluk anlaşmasını bitirmek isteyen fotoğraf firması Eastman Kodak'a mahkemeden izin çıkması nedeniyle Kodak Tiyatrosunun Oscar ile yolları ayrılmış oldu.

Ünlülerin kırmızı halıdaki şıklık yarışı da en az ödüller kadar merak edilirken, bu yılki adaylar arasında altın heykelciği alıp alamayacağı merakla beklenen çok sayıda isim bulunuyor.

Billy Crystal'ın ana sunuculuğunu dokuzuncu kez üstleneceği tören, Türkiye'nin de aralarında bulunduğu dünyanın 225 ülkesindeki televizyon kanalları tarafından naklen yayınlanarak Oscar heyecanı evlere de taşınacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat