2. Akçaabat çocuk tiyatroları şenliği yapıldı

Akçaabat'ta çocuklara yönelik tiyatro şenliği yapıldı.

2. Akçaabat çocuk tiyatroları şenliği yapıldı

Trabzon, Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, çocuklara yönelik tiyatro şenliğinin bu yıl ikincisini düzenledi.


10 – 13 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Akçaabat Çocuk Tiyatroları Şenliğine; Trabzon Devlet Tiyatrosu, Erzurum Medya Sanatevi, Trabzon Büyükşehir Tiyatrosu ve Ayışığı Sahnesi adlı gruplar katıldı. 

Organizasyon sonunda konuşan Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu, "çocuklara yönelik düzenlenen bu etkinlik ile çocuklarımız bu kısa zaman diliminde tiyatro oyunlarını ilgiyle izlediler. Tiyatro grupları tarafından da eğitici bilgiler eğlenceli bir dille çocuklara anlatıldı. Katılan çocuklara çeşitli dergi ve hediyeler de verildi. Mart ayında düzenlediğimiz Erol Günaydın Tiyatro Günlerine ve şimdiki Çocuk Tiyatroları Şenliğimize destek veren Kültür ve Turizm Bakanlığımıza, Trabzon Devlet Tiyatrosu Müdürü Uğur Keleş ve tüm ekibine, ayrıca diğer katılan tiyatro gruplarına, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

2. Akçaabat çocuk tiyatroları şenliği yapıldı

2. Akçaabat çocuk tiyatroları şenliği yapıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat