iPhone 15 pil ömrü ile şaşırtabilir: İşte yeni çıkan bilgiler

Apple iPhone 15 serisi, daha verimli bir OLED ekran tasarımıyla gelebilir. Yeni değişiklik, iPhone 15 ailesinin tüm üyelerine daha iyi bir pil ömrü sunacak.

iPhone 15 pil ömrü ile şaşırtabilir: İşte yeni çıkan bilgiler

Eylül ayında tanıtılacak iPhone 15 serisi hakkında yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Öyle ki geçtiğimiz saatlerde akıllı telefonların tasarımını içeren yeni görüntüleri sizlerle paylaştık. Şimdi de iPhone 15, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max'in pil ömrünü arttıracak yeni bir gelişme ortaya çıktı.

YENİ iPHONE SERİSİNİN PİL ÖMRÜ ŞAŞIRTABİLİR

Donanımhaber'in aktardığı ve sektör kaynaklarına göre iPhone 15, 28nm üretim teknolojisini temel alan daha verimli bir görüntü sürücüsüne sahip olacak. Bilmeyenler için iPhone 14 ailesine eşlik eden bu sürücü, şu anda 40 nm'lik bir işleme dayanıyor. Bu noktada yeni değişiklik, daha iyi bir pil ömrüne fırsat tanıyabilir. Böylece Apple, yoğun bir şekilde telefon kullanan ve şarj cihazına ihtiyaç duyan kullanıcılara yeni bir çözüm getirecek.

Bilindiği üzere OLED ekranlar, iPhone X serisinden bu yana iPhone ailesinin temelini oluşturuyor. Pil ömrü açısından daha verimli bir ekran sürücüsüne geçiş ise, Apple için önemli bir adım olabilir. Yeni sürücü dışında, iPhone 15 ailesinin ekran tasarımında herhangi bir değişiklik beklenmiyor. Ancak yine de son söz Apple'a ait.

Nitekim yakın zaman sızıntı sızıntılar, Dynamic Islanda özelliğinin standart iPhone 15 ve iPhone 15 Plus'a taşınacağını gösteriyor. Ek olarak iPhone 15 Pro modellerinde daha ince ekran çerçeveleri ile karşılaşabiliriz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji