Zeybekci: Merkez gereğini yapacaktır

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Merkez Bankası'nın ara toplantı kararını değerlendirdi.Türk-Fransız İş Konseyi'nde yemek sonrasında CNBCe.COM'a konuşan Zeybekci, "Olanlar zaten spekülatif hareketlerdi. Merkez Bankası gereğini yapacaktır" şeklinde konuştu.Ş

Zeybekci: Merkez gereğini yapacaktır

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Merkez Bankası'nın ara toplantı kararını değerlendirdi.

Türk-Fransız İş Konseyi'nde yemek sonrasında CNBCe.COM'a konuşan Zeybekci, "Olanlar zaten spekülatif hareketlerdi. Merkez Bankası gereğini yapacaktır" şeklinde konuştu.

ŞİMŞEK: MB'YE GÜVENİYORUZ

Öte yandan, İstanbul Mobilya Fuarı'nın açılışında konuşan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Merkez Bankası'nın ara toplantı kararı almasıyla ilgili olarak, "Merkez Bankamızın aldığı kararlar üzerinde genelde yorum yapmıyorum. Biz bu arkadaşlarımıza güveniyoruz. Eminim ülkemiz için en doğru kararı vereceklerdir" dedi.
Bakan Şimşek, doların değer kazanmasına ve faiz artırımının bir çözüm olup olmayacağına yönelik sorulan soruya ise, günübirlik piyasalar hakkında bakan olduğundan bu yana yorum yapmadığını belirterek, Türkiye'nin çok uzun vadeli geleceğine bakıp, temellerini sağlamlaştırmaya çalıştıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem