Zekeriya Beyazıt'ın evinde arama!

Ergenekon soruşturması kapsamında Malatya Zirve Yayınevi katliamıyla ilgili İstanbul, Konya, Adana, Ankara, Antalya ve Malatya illerinde operasyon başlatıldı. İstanbul Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, ilahiyatçı Prof. Dr. Zekeriya Beyaz'ın evinde arama y

Zekeriya Beyazıt'ın evinde arama!

Ergenekon soruşturması kapsamında Malatya Zirve Yayınevi katliamıyla ilgili İstanbul, Konya, Adana, Ankara, Antalya ve Malatya illerinde operasyon başlatıldı. İstanbul Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, ilahiyatçı Prof. Dr. Zekeriya Beyaz'ın evinde arama yapıyor.

 

Ergenekon davasıyla birleştirilen Malatya’daki Zirve Yayınevi katliamı soruşturması kapsamında İstanbul, Ankara, Konya, Adana, Malatya ve Antalya'da bazı adreslerde arama yapılıyor.

 

 

Arama yapılan yerler arasında İlahiyatçı Prof. Dr. Zekeriya Beyaz'ın evi ile Prof. Abdurrahman Küçük'ün evi var.

 

İlahiyatçıların evi aranıyor

 

Prof. Dr. Zekeriya Beyaz'ın Esenler Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki evine gelen polisler arama başlattı. Değişik illerde bazı kişilere ait adreslerde de aramalar yapıldığı öğrenildi.

 

CNN TÜRK'ün ulaştığı Prof. Beyaz, "Arama misyonerlikle ilgili çalışmalarım hakkında" dedi.

 

Prof. Beyaz, SKY TÜRK'e yaptığı açıklamada ise sabah saatlerinde polisin evine geldiğini söyledi. Polislerin daha önce yaptığı misyonerlik karşıtı konuşma ve konferanslar hakkında sorular sorduğunu söyleyen Prof. Beyaz, aramanın halen devam ettiğini ifade etti.

 

Fethullah Gülen ve Said-i Nursi'nin politik etkileri ve Türkiye'ye zararları hakkında bir kitap yazdığını belirten Prof. Beyaz, "Şimdi bu kitabın belge ve dokümanlarını topluyorlar'" dedi.

 

Prof. Beyaz gözaltına alınıp alınmayacağını ise bilmediğini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem