Zehirlenen öğrenci sayısı 140’a çıktı

Bartın'da dağıtılan öğle yemeğinden zehirlenen öğrencilerin sayısı 140'a yükseldi.Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doktor Osman Açıkgöz, vakaların gelmeye devam ettiğini, fakat gelen şikayetlerin psikolojik olarak etkilenmeden kaynaklandığını ifad

Zehirlenen öğrenci sayısı 140’a çıktı

Bartın'da dağıtılan öğle yemeğinden zehirlenen öğrencilerin sayısı 140'a yükseldi.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doktor Osman Açıkgöz, vakaların gelmeye devam ettiğini, fakat gelen şikayetlerin psikolojik olarak etkilenmeden kaynaklandığını ifade etti. Kamu Hastaneleri Birliği'ne bağlı sağlık kuruluşlarına 180'e yakın başvurunun olduğunu da kaydeden Dr. Açıkgöz, 40'a yakın vakada herhangi bir belirtiye rastlanmadığını, psikolojik olarak etkilenmeden kaynaklandığını ifade etti. Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu da sabah saatlerinde hastaneye giderek öğrencileri ziyaret etti. Yetkililerden durum hakkında bilgiler alan Vali Azizoğlu, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı.

Olay dün akşam saatlerinde yaşandı. Bartın'da taşımalı eğitim kapsamında öğrenim gören öğrencilere öğle yemeğinde pilav, yoğurt ve et yemeği verilmiş, okulun ardından evlerine giden bazı öğrencilerde kusma ve mide bulantısı şikayetleri ortaya çıkmaya başlayınca, veliler Bartın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi acil servisine akın etmişti. Acil serviste ilk müdahaleleri yapılan öğrenciler daha sonra müşahede altına alınmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler