Zehir tacirlerine operasyon: 9 gözaltı

İzmir'de zehir tacirlerine yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 9 kişiden 4'ü tutuklandı.

Zehir tacirlerine operasyon: 9 gözaltı

İzmir’in Selçuk ilçesinde zehir tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda 9 kişi yakalandı. Şahıslardan 4’ü tutuklanırken, diğerleri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Okulların açılması ile birlikte İzmir’in Selçuk ilçesinde güvenlik önlemlerini artıran ve bu konuda titiz bir çalışma yürüten Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyon kapsamında dört ayrı eve ve bir iş yerine baskın yaptı. Ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, 5 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız tüfek ve mermiler, 1 adet kılıç, 1 adet bıçak ile yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi. Olayla ilgili ise 9 kişi gözaltına alındı.

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanan ve gözaltına alınan B.E (39), O.S (28), E.V (19), S.B (35), A,Ç (21), M.K (37), A.Ç (34), E.Y (35) ve H.K (35) emniyetteki işlemlerinin ardından Selçuk Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şahıslardan B.E, O.S, M.K ve H.K tutuklanarak cezaevine gönderildi, diğer şahıslar ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem