Zahid Akman mahkemede!

Deniz Feneri Operasyonu'nda gözaltına alınan ve aralarında Zahid Akman'ın da bulunduğu beş kişi tutuklama talebiyle mahkemede.

Zahid Akman mahkemede!

Almanya'daki 'Deniz Feneri e.V.' bağlantılı soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 kişi, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

6 Temmuz Çarşamba günü gözaltına alınan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyesi Zahid Akman ile Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman, Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyesi İsmail Karahan, Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Çelik ile Finans Müdürü Erdoğan Kara, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcıları Nadi Türkaslan, Abdulvahap Yaren ve Mehmet Tamöz tarafından sorgulandı.

Sorguları dün tamamlanan zanlılar, bugün sabah saatlerinde Ankara Adliyesi'ne getirilerek, tutuklanma talebiyle mahkemeye çıkartıldı.

Sorgunun ardından sanıklar Zahid Akman, Zekeriya Karaman, İsmail Karahan ve Mustafa Çelik tutuklanarak Sincan Cezaevi'ne gönderildi. Finans Müdürü Erdoğan Kara, serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem