Zafer Çağlayan'a kötü haber! Oğlunun...

Ekonomi eski Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Salih Kaan Çağlayan tutukluluk haline itiraz etti. İtirazı değerlendiren mahkeme heyeti Çağlayan'ın tahliye talebini reddetti.DAHA ÖNCE DE REDDEDİLMİŞTİ21 Aralık günü İstanbul Nöbetçi 25. Sulh Ceza Mahkemesi tara

Zafer Çağlayan'a kötü haber! Oğlunun...

Ekonomi eski Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Salih Kaan Çağlayan tutukluluk haline itiraz etti. İtirazı değerlendiren mahkeme heyeti Çağlayan'ın tahliye talebini reddetti.

DAHA ÖNCE DE REDDEDİLMİŞTİ

21 Aralık günü İstanbul Nöbetçi 25. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanan Süleyman Aslan ile eski İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler ve eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Salih Kaan Çağlayan'ın avukatları üst mahkemeye tutukluluğa itiraz başvurusu yapmıştı.

İtirazları değerlendiren 14. Asliye Ceza Mahkemesi, talepleri geri çevirmişti.

TARİHİ RÜŞVET OPERASYONUNDA İKİSİ DE TUTUKLANDI

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında eski bakanlar Muammer Güler ile Zafer Çağlayan'ın oğulları da gözaltına alınmış, ikisi de ifade sonrası tutuklanmıştı. Muammer Güler'in oğlu Barış Güler'in evinde yüklü miktarda nakit para ve para sayma makinesi bulunmuş, Salih Kaan Çağlayan'ın evi ise babasına kayıtlı olduğu için aranamamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler