Yürüyen omlet Rihanna

Yılın en önemli moda organizasyonu olarak kabul edilen MET Gala’sı aynı zamanda en büyük yardım gecelerinden biri olarak da değerlendiriliyor.

Yürüyen omlet Rihanna

Her yıl ünlü yıldızların şıklık yarışı yaptığı gala gecenin bu sene en çok dikkat çeken isimleri birbirinden cesur transparan kıyafetler tercih eden Beyonce, Kim Kardashian ve Jennifer Lopez oldu.

Rosie Huntington ve Selena Gomez gibi isimler sade bir güzelliği tercih ederken Amal Alamuddin gibi aşırı abartılı tercihleriyle hayalkırıklığı yaratan isimler de kırmızı halıda boy gösterdi.

"YÜRÜYEN OMLET RİHANNA"
Galanın en dikkat çeken ismi ise Rihanna oldu.  Rihanna'nın giydiği uzun kuyruklu sarı elbise için 'yürüyen omlet' benzetmesi yapıldı.Sinema, moda ve müzik camiasından ünlü isimleri ağırlayan gecenin bilet satışlarından 25.000 dolar elde edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler