Yurt içinde 3 hedefe ve Kuzey Irak’a hava harekatı

PKK'ya yönelik hava harekatında Tunceli'de 3 noktaya ve Kuzey Irak'ta bazı bölgeler vuruldu.

Yurt içinde 3 hedefe ve Kuzey Irak’a hava harekatı
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), terör örgüt PKK’ya ait Irak’ın kuzeyinde 2 adet sığınak, çok miktarda yaşam malzemesi, 1 silah ve mühimmat deposunun imha edildiğini ve Tunceli’de 3 hedefin ateş altına alındığını bildirdi.

TSK’dan yapılan açıklamada, 7 Kasım 2016 tarihinde 10.37-11.38 saatleri arasında Tunceli ve Irak’ın kuzeyindeki Zap kırsalına, ve saat 16.45-17.54 saatleri arasında tekrar Tunceli kırsalına Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekatının düzenlendiği, Irak’ın kuzeyinde 2 adet sığınak, çok miktarda yaşam malzemesi, 1 silah ve mühimmat deposunun imha edildiği, Tunceli’de 3 hedefin ateş altına alındığı belirtildi.

5 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Tunceli’de yapılan keşif faaliyetleri kapsamında şimdiye kadar 5 bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğinin tespit edildiği ve arama tarama faaliyetlerine devam edildiği ifade edildi. Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarının emniyetle üslerine döndükleri kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem