Yunusoğlu ve Kazanç ailelerinin mutlu günü

Alper ve Fatmanur dünya evine girdi.

Yunusoğlu ve Kazanç ailelerinin mutlu günü

MHP Trabzon eski Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu’nun biricik oğlu Alper Yunusoğlu, Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen nikah merasimiyle bekarlığa veda ederek evliler kervanına katıldı. 

Trabzon’un sevilen ve güler yüzlü siması MHP Trabzon eski milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu ve Nevin Yunusoğlu’nun yakışıklı oğulları Alper Yunusoğlu ile Yavuz-Safiye Kazanç ailesinin güzel kızları Fatmanur Kazanç Trabzon’da kıyılan nikah merasimiyle dünya evine girdi. 

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in kıydığı nikah töreninde genç çiftin şahitliklerini ise M.Ziya Yunusoğlu, İpek Deniz Alpdoğan, Merve Susar, Sefa Övet ve Uğur Çolak yaptılar. 

Nikah merasimine MHP İl Başkanı Nihat Birinci, eski başkanlar Muammer Demeli, Muhammet Öztürk, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, İlçe başkanları, yöneticiler ve çok sayıda davetli katıldı. 
Yunusoğlu ve Kazanç ailelerini tebrik ediyor, Alper ve Fatmanur’a ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem