Yüksekova'da gerginlik sürüyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK'nın kuruluş yıl dönümünü bahane ederek yürüyüş yapmak isteyen gruba polis müdahale etti. Mersin'de de izinsiz gösteri yapan grubu polis dağıttı. Terör örgütü PKK'nın kuruluş yıl dönümünü bahane eden bir gru

Yüksekova'da gerginlik sürüyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK'nın kuruluş yıl dönümünü bahane ederek yürüyüş yapmak isteyen gruba polis müdahale etti.

Mersin'de de izinsiz gösteri yapan grubu polis dağıttı.
Terör örgütü PKK'nın kuruluş yıl dönümünü bahane eden bir grup, kent merkezinde bir araya geldi.

Slogan atıp barikat kurarak yolu trafiğe kapatan gruba polis biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.

Müdahaleye taş ve molotofkokteyliyle karşılık veren göstericiler, Türk Telekom Yüksekova işletme binasının camlarını kırdıktan sonra ara sokaklara kaçarak dağıldı.

MERSİN'DE İZİNSİZ GÖSTERİ GİRİŞİMİ
Mersin'de molotofkokteyli, havai fişek ve taş atarak izinsiz gösteri yapmak isteyen gruba polis müdahale etti.

Dün akşam saatlerinde Şevket Sümer Mahallesi'ndeki Siteler Polis Merkezi'ne yönelik düzenlenen molotofkokteyli, havai fişek ve taşlarla düzenlenen saldırının ardından polis, karakol çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

Bugün toplanan ve çoğunluğunu çocukların oluşturduğu kalabalık, 156. Cadde üzerinden polis merkezine doğru yürüyüşe geçti. Grup, bu sırada karakol önünde önlem alan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplere doğru molotofkokteyli, havai fişek ve taş attı. Bunun üzerine polis de akrep ve panzerler eşliğinde gaz bombası atarak gruba müdahale etti.

Kaçarak ara sokaklara dağılan göstericiler, Şevket Sümer ve Güneş mahallelerinde küçük gruplar halinde yeniden toplanarak, çeşitli noktalarda önlem alan polislere taş ve havai fişek attı.

Polis gruplara gaz bombası ile karşılık verirken, olası olaylara karşı polisin bölgede aldığı tedbirler sürüyor.

Bu arada Emniyet Müdürü Arif Öksüz, karakola gelerek bilgi aldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem