Yüksekova'da 3 gözaltı!

Yüksekova İlçesi'nin Nedim Zeydan Caddesi'nde dün sabah saat 07.10 sıralarında görev yaptıkları Dağ Komando Tugay Komutanlığı'na gitmek üzere evlerinden çıkan sivil kıyafetli piyade uzman çavuşlar Yahya Karakaya ile Murat Özkozanoğlu, teröristlerin silahl

Yüksekova'da 3 gözaltı!

Yüksekova İlçesi'nin Nedim Zeydan Caddesi'nde dün sabah saat 07.10 sıralarında görev yaptıkları Dağ Komando Tugay Komutanlığı'na gitmek üzere evlerinden çıkan sivil kıyafetli piyade uzman çavuşlar Yahya Karakaya ile Murat Özkozanoğlu, teröristlerin silahlı saldırısına uğradı. Uzman çavuşlar Karakaya ve Özkozanoğlu, olay yerinde şehit oldu. Yaşanan acı olayın ardından teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatılırken, dün ifadelerine başvurulmak üzere aralarında Nedim Zeydan Caddesi üzerinde işyeri bulunan esnafın da bulunduğu 7 kişi, Yüksekova Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Emniyete götürülen 7 kişiden 4'ü ifadenin ardından serbest bırakıldı.

Yüksekova Kaymakamı Üzeyir Aziz Özeren, 3 kişinin gözaltında bulunduğunu, yaşanan büyük acı ile ilgili çalışmaların ise kapsamlı bir şekilde sürdürüldüğünü söyledi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler