YSK'dan CHP'nin Ankara talebine ret

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), CHP 'nin, ilçe seçim kurullarındaki tutanakların, birleştirilmiş tutanak olarak il seçim kuruluna asılmasına yönelik itirazını reddetti.CHP Milletvekilleri Aylin Nazlıaka, Hüseyin Aygün ve İlhan Cihaner, dün YSK'ya giderek, ilçe

YSK'dan CHP'nin Ankara talebine ret

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), CHP 'nin, ilçe seçim kurullarındaki tutanakların, birleştirilmiş tutanak olarak il seçim kuruluna asılmasına yönelik itirazını reddetti.

CHP Milletvekilleri Aylin Nazlıaka, Hüseyin Aygün ve İlhan Cihaner, dün YSK'ya giderek, ilçe seçim kurullarındaki tutanakların birleştirilmiş tutanak olarak il seçim kuruluna asılmaması, önce itirazların değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, bunların kaldırılmasına yönelik dilekçe vermişti.

İtirazı görüşen YSK, birleştirme tutanaklarının kaldırılması istemini reddetti.

CHP'nin, AKP 'li Melih Gökçek ile Mansur Yavaş arasında büyük çekişmeye sahne olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi sonuçları için ilçe seçim kurullarına sandıklar bazında yaptığı itirazların incelemesi ise sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem