Yozgat'da trafik kazası

 Yozgat'ta bazen etkili olan sağanak yağmur, beraberinde kazaları da getirdi. Sivas'tan İstanbul'a seyir halinde olan Kemal K. (54) yönetimindeki 34 HP 3490 plakalı minibüs, Gökdere mevkiine geldiğinde, şoförün, yağmurdan dolayı kayganlaşan yolda direksiy

Yozgat'da trafik kazası

 

Yozgat'ta bazen etkili olan sağanak yağmur, beraberinde kazaları da getirdi. Sivas'tan İstanbul'a seyir halinde olan Kemal K. (54) yönetimindeki 34 HP 3490 plakalı minibüs, Gökdere mevkiine geldiğinde, şoförün, yağmurdan dolayı kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine karşı yöne geçerek devrildi. 
 
Kazada, 3'ü ağır, 14 kişi yaralandı. Yaralılar, 112 sağlık ambulansları ile Sorgun ve Yozgat Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kaza esnasında minibüste sıkışan Gülseren Ç. (55) ise sivil savunma ekipleri tarafından kurtarıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem