Yomra'ya İskender damgası!

ZİYA İSKENDER’E KAŞÜSTÜNDE  BÜYÜK İLGİAK Parti Yomra Belediye Başkan Aday Adayı Ziya İskender, seçim çalışmalarını Kaşüstü Beldesinde sürdürdü.İlk olarak AK Parti Kaşüstü Belde Teşkilatını ziyaret eden İskender, burada partililerle sohbet etti, kendilerin

Yomra'ya İskender damgası!

ZİYA İSKENDER’E KAŞÜSTÜNDE  BÜYÜK İLGİ

AK Parti Yomra Belediye Başkan Aday Adayı Ziya İskender, seçim çalışmalarını Kaşüstü Beldesinde sürdürdü.

İlk olarak AK Parti Kaşüstü Belde Teşkilatını ziyaret eden İskender, burada partililerle sohbet etti, kendilerine projelerini anlattı.

Daha sonra  esnafları ziyaret eden İskender, vatandaşların büyük teveccühüyle karşılaştı.
Kendisine gösterilen ilgiye teşekkür eden İskender, 23 yıllık belediyecilik deneyimi bulunduğunu belirterek bu tecrübe ve birikimi Yomra için kullanmak amacıyla yola çıktığını söyledi.


VATANDAŞLARIN İNANCI TAM

Vatandaşlar, “Büyükşehir seçimlerinde de AK Parti’nin oylarına önemli derecede katkı sağlar. Bizler kendisinin kesin aday olarak belirlenmesini ve yapılacak seçimler sonrasında da ilçemizin Belediye Başkanı olmasını arzu ediyoruz. İnanıyoruz ki ilçemiz AK Parti belediyeciliğiyle çok önemli hizmetler alacaktır” şeklinde konuştular.
Ziyaretleri sırasında vatandaşların ilgisinden memnun kalan İskender, “Kaşüstü Beldesinde yaşayan Yomralı hemşerilerimiz, bizleri çok sıcak karşıladılar.  Bizler de kendilerine hem kendimizi tanıttık, hem de belediye ile ilgili projelerimizi anlattık. Kendilerinin bizlere gösterdiği ilgi ve yakınlık, moralimizi artırdı.

Halkımızın ilgisi partimizin de kararıyla kesin aday olarak seçimlere girmemiz durumunda Yomra’da çok büyük bir oranla seçimi alacağımıza inancımız tamdır. Bunun karşılığında da halkımız iktidarın gücünü arkasına alan AK Belediyecilik uygulamalarını ve hizmetlerini alacaktır”

İskender, Oymalıtepe Beldesi’nde gerçekleştireceği ziyaretlerin ardından seçim çalışmalarını köylerde sürdüreceğini söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem