Yomralılar Kaşüstü'ne köprülü kavşak istemiyor!

Trabzon'un Kaşüstü mahallesinde bulunan ve yaşanan trafik sıkışıklığı nedeniyle gündem olan Kaşüstü Kavşağı için Yomralılardan açıklama geldi.   Yomralılar Genç İşadamları Derneği ve Yomralılar Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneklerinden yapılan a

Yomralılar Kaşüstü'ne köprülü kavşak istemiyor!
Trabzon'un Kaşüstü mahallesinde bulunan ve yaşanan trafik sıkışıklığı nedeniyle gündem olan Kaşüstü Kavşağı için Yomralılardan açıklama geldi.
 
Yomralılar Genç İşadamları Derneği ve Yomralılar Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneklerinden yapılan açıklamada Kaşüstü Kavşağı için düşünülen köprülü kavşak projesinin uygun olmadığı belirtildi.
 
Derneklerden yapılan ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi;
 
"Son dönemlerde Trabzon ve Yomra gündemini meşgul eden Kaşüstü kavşak projesi ile ilgili olarak Yomra nın sivil toplum kuruluşları olarak bir araya gelerek bir değerlendirme yapmış bulunmaktayız.
 
Temel ve teknik bilgi sahibi olunmaksızın ve kimseye yapması gereken işi öğretme düşüncesinde olmadan sadece halkımızın ve toplumun talebini dile getirmekteyiz.
 
Bizlerde bu sorunun çözümünde kamu yararı da gözetilmesi, esnafın yaşayacak olduğu sorunlar ve son yıllarda Trabzon turizminin gözbebeği olan ilçemizde yaratacak olduğu görüntü kirliliği de göz önüne alındığında kesinlikle dalcık veya başka uygulanabilir projeler oluşturmaktan geçtiğini düşünmekteyiz. Yapılacak olan köprülü üstgeçidin daha sonradan geri dönüşü olmayan bir noktaya geleceğini ve her yönü ile kullanımının uygun olmayacağı aşikardır.
 
Toplum yararına yapılmakta olan ve insanların yaşamlarını kolaylaştırmak için oluşturulan bu yolların toplumun kaygı ve düşüncelerinden de yararlanılarak yapılması gerekmektedir.
 
Türkiye'nin en yaşanılabilir şehri olmak ve Trabzon’un en hızlı büyüyen ilçesi olmanın da etkisi ile tekrar düşünülmesi ve değerlendirilmesi, konu hakkında bilgi sahibi ve teknik donanıma sahip kuruluşlarında görüşleri alınarak çözülmesi Yomralılar olarak tek arzumuzdur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem