Yolun asfaltlanmasını bekliyorlar!

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Arsin Muhtarlar Derneği Başkanı Oktay Acar, Yanbolu Grup Yolu’na turizm açısından sahip çıkılmasını istediklerini söyledi. Acar “Bu vadiye artık sahip çıkılsın diyoruz, yöre halkı adına, şahsım adına, bütün muhtarların ad

Yolun asfaltlanmasını bekliyorlar!

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Arsin Muhtarlar Derneği Başkanı Oktay Acar, Yanbolu Grup Yolu’na turizm açısından sahip çıkılmasını istediklerini söyledi. Acar “Bu vadiye artık sahip çıkılsın diyoruz, yöre halkı adına, şahsım adına, bütün muhtarların adına bu projelerin gerçekleşmesi turizm açısından çok önem arz ediyor. Bu projeler hayata geçirilirse turizm olayı yüzde 80–90 artacaktır. Turistlerin buraya gelip Atayurt beldesine kadar 20 kmlik asfalt dediğimiz yoldan gidip geri döndüklerini görüyoruz sürekli. Vali beyin yaklaşık 8 kmlik asfalt programı talimatıyla başlayan asfalt çalışmalarını görüyoruz yolda fakat her ne sebepse son 15 gündür bu asfalt çalışmaları askıya alınmış. Yine her zaman söylediğimiz gibi bu vadinin bu yolun bu insanların tek sıkıntısı yol. Yolun yapılması başka herhangi bir talebimiz yoktur. Bu yol yapıldığı zaman, Santa, Çakırgöl ve Sümela Manastırı’nı üçgen şeklinde birleştiriyor. Biz Arsin halkı olarak iktidara yüzde 74’lük bir oy verdik, bu vadinin halkı sadece bu yolun yapılmasını, turizme kazandırılmasını istiyor” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem